Szolgáltatásaink


Home / Szolgáltatásaink

Közegészségügyi kártevőirtási szolgáltatásunkat ajánljuk a teljes lakosság részére, ahol a kártevőirtással a káros rovar és rágcsáló mentes környezet természetes igényként merül fel, valamint azoknak a gazdasági szereplőknek akikre nézve a kártevő irtás kötelező érvényű pl.: vendéglátóhelyeknek, éttermeknek, élelmiszergyártó üzemeknek, pékségeknek, élelmiszer eladó boltoknak, bolthálózatoknak, szállodáknak, szinházaknak, moziknak, oktatási intézményeknek, egyéb önkormányzati intézményeknek, egészségügyi intézményeknek... stb, ahol szigorú köz és népegészségügyi, járványügyi rendeletek írják elő.

Kártevők / Rágcsálók


Poloska

Tovább
Hangya

Tovább
Darázs

Tovább
Csótány

Tovább
Bolha

Tovább
Egér

Tovább
Patkány

Tovább
Pele

Tovább
Nyest

Tovább

Az egészségügyi kártevőirtást végzők számára, így társaságunk számára is, az OKI és az OEK hatályos jogszabályi alapon, előírásaikban kötelező érvénnyel rögzítik:

- az engedélyezett irtószerek alkalmazásának lehetőségeit

- szakszerű és biztonságos felhasználásával kapcsolatos részletes előírásait, azok értelmezésének kötelező érvényű szabályait

- az egészségügyi kártevők elleni védekezés szakmai irányelveit

Az egészségügyi kártevőirtó szolgáltatásunk fő célja, a fertőző betegségeket terjesztő vagy egyéb más szempontból káros rovarok, rágcsálók és egyéb állati kártevők, együttesen egészségügyi kártevők megtelepedésének és elszaporodásának megakadályozása, elpusztítása, csalogatása és összefogása, valamint távoltartása, ártalmainak kivédése, illetve megakadályozása!

Az egészségügyi kártevőirtást, a károsítók elleni védekezést, biocid (élő szervezetek elpusztítására szolgáló anyag), illetve biocid termékek (egy vagy több hatóanyagot tartalmazó készítmények), biocidek alkalmazásával végezzük, a vonatkozó törvények és rendeletek szigorú betartása mellett!

Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő rovarölő, atkaölő, egyéb ízeltlábúak irtására szolgáló szerek, a rágcsálóirtószerek, riasztó és csalogató szerek, együttes nevén az egészségügyi irtószerek kiválasztására. Fő szempontként ahol, és amikor csak lehet, az úgynevezett kis kockázatú biocidek használatát részesítjük előnybe, aminek használata az emberre, állatra, és a környezetre is csak kis kockázatot jelent!

Kártevőirtó szolgáltatásunkra a megelőző védekezés mellett ott, és akkor van szükség ahol, és amikor a kártevők megtelepedtek és elszaporodtak! A kártevőirtásunk sikere elsősorban a fertőzöttség szintjétől, mértékétől, másodsorban a kártevők biológiájának, életmódjának teljes ismeretétől, valamint a technológiai utasítások, technológiai előírások, lelkiismeretes pontos betartásától, a kikísérletezett és bevált módszerek, a korszerű eszközök, a megfelelő mennyiségű és minőségű irtószerek, irtószer rotáció alkalmazásától függ. Kártevőirtásunk szakmaiassága garantált, de a teljes mentességhez és a mentesség fenntartásához ismétlő kezelések szükségesek lehetnek!