SZOLGÁLTATÁSAINK

Közegészségügyi kártevőirtási szolgáltatásunkat ajánljuk a teljes lakosság részére, ahol a kártevőirtással a káros rovar és rágcsáló mentes környezet természetes igényként merül fel, valamint azoknak a gazdasági szereplőknek akikre nézve a kártevő irtás kötelező érvényű pl.: vendéglátóhelyeknek, éttermeknek, élelmiszergyártó üzemeknek, pékségeknek, élelmiszer eladó boltoknak, bolthálózatoknak, szállodáknak, szinházaknak, moziknak, oktatási intézményeknek, egyéb önkormányzati intézményeknek, egészségügyi intézményeknek… stb, ahol szigorú köz és népegészségügyi, járványügyi rendeletek írják elő.

KÁRTEVŐK / RÁGCSÁLÓK

Cégünk hathatós segítséget nyújt az alábbi kártevők és rágcsálók szakszerű irtásában.

csótány

Poloska

Az ágyipoloska rendkívül rejtett, kizárólag az éjszakai órákban aktív vérszívó! Életmódjából adódóan megfigyelése lehetetlen, irtása nehéz feladat még a jól felkészült szakemberek számára is!

RÉSZLETEK
hangya

Hangya

A hangyák rejtett életmódban, nagy tömegekben, bolyokban, kitünő szervezettséggel élnek, leginkább föld alatt, fák odvaiban, és növények gyökérzetében, gyökérzete körül lévő rejtett fészkekben.

RÉSZLETEK
darázs

Darázs

A darazsak, az ember életterébe történő befészkelésével, nagyon sok problémát, és kárt okoznak. Kártételük mellett, egyben különösen nagy veszélyforrást is jelentenek!

RÉSZLETEK
csótány

Csótány

A csótány, megfelelő élet és szaporodási feltételek mellett bárhol megtalálható! Magyarországon a legismertebb fajok, a német, a konyhai és az amerikai csótány.

RÉSZLETEK
bolha

Bolha

A bolha szívós, nagyon szapora, a világon mindenhol megtalálható vérszívó! Magyarországon is sok, mintegy ötven faja ismert.

RÉSZLETEK
egér

Egér

Az egér irtása úgy a lakósság, mint cégek, közületek, vendéglők, éttermek.. stb tekintetében, minden esetben beltérben történik.

RÉSZLETEK
patkány

Patkány

A patkány irtása rendkívül bonyolult összetett veszélyes folyamat, amit mindenképpen több évi elméleti és gyakorlati tanulás után, csak képzett és végzett szakember végezhet.

RÉSZLETEK
pele

Pele

A pele elleni védekezéshez, az élve befogást elevenfogó csapdával ajánljuk kedves megrendelőink részére!

RÉSZLETEK
nyest

Nyest

A nyest védettségét tekintve vadászható. Vadászidénye szeptember elejétől február végéig tart.

RÉSZLETEK

Az egészségügyi kártevőirtást végzők számára, így társaságunk számára is, az OKI és az OEK hatályos jogszabályi alapon, előírásaikban kötelező érvénnyel rögzítik:

– az engedélyezett irtószerek alkalmazásának lehetőségeit

– szakszerű és biztonságos felhasználásával kapcsolatos részletes előírásait, azok értelmezésének kötelező érvényű szabályait

– az egészségügyi kártevők elleni védekezés szakmai irányelveit

Az egészségügyi kártevőirtó szolgáltatásunk fő célja, a fertőző betegségeket terjesztő vagy egyéb más szempontból káros rovarok, rágcsálók és egyéb állati kártevők, együttesen egészségügyi kártevők megtelepedésének és elszaporodásának megakadályozása, elpusztítása, csalogatása és összefogása, valamint távoltartása, ártalmainak kivédése, illetve megakadályozása!

Az egészségügyi kártevőirtást, a károsítók elleni védekezést, biocid (élő szervezetek elpusztítására szolgáló anyag), illetve biocid termékek (egy vagy több hatóanyagot tartalmazó készítmények), biocidek alkalmazásával végezzük, a vonatkozó törvények és rendeletek szigorú betartása mellett!

Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő rovarölő, atkaölő, egyéb ízeltlábúak irtására szolgáló szerek, a rágcsálóirtószerek, riasztó és csalogató szerek, együttes nevén az egészségügyi irtószerek kiválasztására. Fő szempontként ahol, és amikor csak lehet, az úgynevezett kis kockázatú biocidek használatát részesítjük előnybe, aminek használata az emberre, állatra, és a környezetre is csak kis kockázatot jelent!

Kártevőirtó szolgáltatásunkra a megelőző védekezés mellett ott, és akkor van szükség ahol, és amikor a kártevők megtelepedtek és elszaporodtak! A kártevőirtásunk sikere elsősorban a fertőzöttség szintjétől, mértékétől, másodsorban a kártevők biológiájának, életmódjának teljes ismeretétől, valamint a technológiai utasítások, technológiai előírások, lelkiismeretes pontos betartásától, a kikísérletezett és bevált módszerek, a korszerű eszközök, a megfelelő mennyiségű és minőségű irtószerek, irtószer rotáció alkalmazásától függ. Kártevőirtásunk szakmaiassága garantált, de a teljes mentességhez és a mentesség fenntartásához ismétlő kezelések szükségesek lehetnek!