HANGYA

hangyaA hangyák rejtett életmódban, nagy tömegekben, bolyokban, kitünő szervezettséggel élnek, leginkább föld alatt, fák odvaiban, és növények gyökérzetében, gyökérzete körül lévő rejtett fészkekben. Nagyon sok esetben lehet találkozni látható, földfelszin feletti óriási nagyra épített, ugynevezett hangyavárakkal, ahol többszázezres, többmilliós kolóniák is ismertek. Ezeket legjobb messzire elkerülni! Magyarországon a legismertebbek a házi, a földi és a fáraóhangyák, valamint a különösen nagy károkat okozó faodvasító lóhangyák. Apró termetük miatt könnyűszerrel jutnak be az ember életterébe, ami a kártételük mellett, úgy látványában, mint csípéseikkel is, sok kellemetlenségeket okoznak. Leginkább a házak, lakások padlózat és falsík találkozási pontjainál, történik részükről a behatolás, de a nyílászárók mentén is. A kártevőirtó szakemberek is specializáltan ezekre a behatolási pontokra fókuszálva végzik a mentesítési, irtási tevékenységet. Az esetek többségében a házilag beszerezhető szerek, a házi módszerek, csak ritkán válnak be, és nem is hoznak tartós mentességet. Ígazi tartós eredményt, hosszútávú teljes mentességet társaságunk képzett, hozzáértő, kártevőirtó szakemberei tudnak garantálni. Szakembereink a szakismeret teljes birtokában, a kártevők biológiáját tökéletesen ismerve, a legmegfelelőbb technikai eszközökkel, és irtószerekkel, rövid időn belül végzik el a hangyairtást. Azt a hangyairtást ami házilag, csak véget nem érő harcot jelent. A szakember által végzett hangyaitásnak, főleg a faodvasító óriáshangyák esetében van jelentősége. Az óriás hangyák nagyon rövid idő alatt végzik el romboló, pusztító tevékenységüket a ma divatos fából készült épületekben, épületrészekben, épülettetőkben, kerti házak kerti játszóterek, kerti díszek, fa támfal elemekben…stb. Megjelenésük esetén ne késlekedjen, a nagy anyagi károk okozását ne várja meg, rendeljen azonnal szakszerű hangyairtást. Megrendelésnél, a megrendelőtől kapott információkat összevetve a helyszínen tapasztaltakkal dönjük el az alkalmazandó technikát, az alkalmazható eszközöket és irtószereket.

Irtása:

A kültéri károk megelőzése érdekében, faodvasító óriás, illetve ló hangya esetében, a vonulási utak, valamint a védeni kívánt fából készült tárgyak nagynyomású porozása. Ez a módszer kikísérletezett, biztos és bevált, viszont esőmentes időben, többszöri megismétlést igényel. A védelem és megóvás mellett a hangyák eltűnésével, a teljes hangya mentesség elérhető.

  • Hosszú hatástartós célzott sávpermetezés
  • Hosszú hatástartós teljes felületkezelő permetezés
  • Porozás
  • Mérgezett csalétek kihelyezése
  • Légtértelítés

KÁRTEVŐK / RÁGCSÁLÓK / RAGADOZÓK

Cégünk hathatós segítséget nyújt az alábbi kártevők és rágcsálók szakszerű irtásában.

csótány

Poloska

Az ágyipoloska rendkívül rejtett, kizárólag az éjszakai órákban aktív vérszívó! Életmódjából adódóan megfigyelése lehetetlen, irtása nehéz feladat még a jól felkészült szakemberek számára is!

hangya

Hangya

A hangyák rejtett életmódban, nagy tömegekben, bolyokban, kitünő szervezettséggel élnek, leginkább föld alatt, fák odvaiban, és növények gyökérzetében, gyökérzete körül lévő rejtett fészkekben.

darázs

Darázs

A darazsak, az ember életterébe történő befészkelésével, nagyon sok problémát, és kárt okoznak. Kártételük mellett, egyben különösen nagy veszélyforrást is jelentenek!

csótány

Csótány

A csótány, megfelelő élet és szaporodási feltételek mellett bárhol megtalálható! Magyarországon a legismertebb fajok, a német, a konyhai és az amerikai csótány.

bolha

Bolha

A bolha szívós, nagyon szapora, a világon mindenhol megtalálható vérszívó! Magyarországon is sok, mintegy ötven faja ismert.

egér

Egér

Az egér irtása úgy a lakósság, mint cégek, közületek, vendéglők, éttermek.. stb tekintetében, minden esetben beltérben történik.

patkány

Patkány

A patkány irtása rendkívül bonyolult összetett veszélyes folyamat, amit mindenképpen több évi elméleti és gyakorlati tanulás után, csak képzett és végzett szakember végezhet.

pele

Pele

A pele elleni védekezéshez, az élve befogást elevenfogó csapdával ajánljuk kedves megrendelőink részére!

nyest

Nyest

A nyest védettségét tekintve vadászható. Vadászidénye szeptember elejétől február végéig tart.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb megoldhassuk a problémáját.