POLOSKA

ágyi poloskaAz ágyipoloska rendkívül rejtett, kizárólag az éjszakai órákban aktív vérszívó! Életmódjából adódóan megfigyelése lehetetlen, irtása nehéz feladat még a jól felkészült szakemberek számára is! Megjelenéséhez, elterjedéséhez, szaporodásához nincs nagy jelentősége a lakás tisztaságának, legalábbis az egyedszámnak nem függvénye a lakótér általános tisztasága, de tény hogy szereti a zsufoltan berendezett lakásokat. Nagyon sok esetben rendkívül magas higiéniai szinvonalú házakban, lakásokban találkozunk ágyipoloska irtási igénnyel. Az ágyi poloska ruházatok, tárgyak, butorok flületén, réseiben megbújva juthatnak be bármelyik élettérbe. Könnyen, úgymond haza lehet vinni szállodákból, nyaralásokból, rendezvényekről…stb. A legfontosabb az hogy csípésük észlelésekor késedelem nélkül hívjon, és rendeljen ágyipoloska irtást, amihez a hozzáértésünkkel, korszerű technológiánkat, a korszerű irtószereinkkel kombinálva gyors hatást és teljes mentességet garantálunk. Ugyanúgy mint más kártevő fajoknál, a megrendelőtől kapott, és a helyszínen tapasztalt információk összevetése után és alapján döntünk a megfelelő tachnológiáról, technikai eszközökről, irtószerekről, mely esetenként más és más.

Irtása:

Az ágyi poloska elleni védekezés célja a maradéktalan irtás, a helyiség teljes mentesítése és annak fenntartása. Elsődleges módszer a teljes felületkezelő permetezéssel történő tartós méregmező létesítése, amely légtértelítéssel kombinálható.

  • Hosszú hatástartós teljes felületkezelő permetezés juvenoidokkal (IGR) irtás
  • Légtértelítés
  • Monitoring csapda kihelyezése

KÁRTEVŐK / RÁGCSÁLÓK / RAGADOZÓK

Cégünk hathatós segítséget nyújt az alábbi kártevők és rágcsálók szakszerű irtásában.

csótány

Poloska

Az ágyipoloska rendkívül rejtett, kizárólag az éjszakai órákban aktív vérszívó! Életmódjából adódóan megfigyelése lehetetlen, irtása nehéz feladat még a jól felkészült szakemberek számára is!

RÉSZLETEK
hangya

Hangya

A hangyák rejtett életmódban, nagy tömegekben, bolyokban, kitünő szervezettséggel élnek, leginkább föld alatt, fák odvaiban, és növények gyökérzetében, gyökérzete körül lévő rejtett fészkekben.

RÉSZLETEK
darázs

Darázs

A darazsak, az ember életterébe történő befészkelésével, nagyon sok problémát, és kárt okoznak. Kártételük mellett, egyben különösen nagy veszélyforrást is jelentenek!

RÉSZLETEK
csótány

Csótány

A csótány, megfelelő élet és szaporodási feltételek mellett bárhol megtalálható! Magyarországon a legismertebb fajok, a német, a konyhai és az amerikai csótány.

RÉSZLETEK
bolha

Bolha

A bolha szívós, nagyon szapora, a világon mindenhol megtalálható vérszívó! Magyarországon is sok, mintegy ötven faja ismert.

RÉSZLETEK
egér

Egér

Az egér irtása úgy a lakósság, mint cégek, közületek, vendéglők, éttermek.. stb tekintetében, minden esetben beltérben történik.

RÉSZLETEK
patkány

Patkány

A patkány irtása rendkívül bonyolult összetett veszélyes folyamat, amit mindenképpen több évi elméleti és gyakorlati tanulás után, csak képzett és végzett szakember végezhet.

RÉSZLETEK
pele

Pele

A pele elleni védekezéshez, az élve befogást elevenfogó csapdával ajánljuk kedves megrendelőink részére!

RÉSZLETEK
nyest

Nyest

A nyest védettségét tekintve vadászható. Vadászidénye szeptember elejétől február végéig tart.

RÉSZLETEK

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb megoldhassuk a problémáját.