BOLHA

bolhaA bolha szívós, nagyon szapora, a világon mindenhol megtalálható vérszívó! Magyarországon is sok, mintegy ötven faja ismert. Többsége úgymond gazdákhoz kötődik, de vannak fajok, melyek váltva a gazdájukat, más és más állatokon élősködnek, valamint az ember vérével is táplálkoznak. A bolhák felépítésükből, formájukból adódóan rendkívül gyorsak, és ugrólábuk segítségével helyüket, helyzetüket, pillanatok alatt nagy távolságra képesek ugrással változtatni. Egyenkénti elfogásuk nehéz, elszaporodás esetén reménytelen. A bolhák elszaporodása után, a házikedvencek tisztítása már nem elégséges, mert a területről fertőződnek ismét, és fordítva is igaz! A bolhákkal elfertőződött területeken a normál emberi élet sem lehetséges, ezért minden képpen szakszerű, rendkívül alapos irtásra van szükség. Bármilyen bolhafajról van szó, az irtásuk teljesen azonos. A takarításnak már az bolhaírtás elött is nagy jelentősége van, amit az irtás után meg kell ismételni, és a tisztaságot, aztkövetően is , folyamatosan fenn kell tartani. Ez rendkívül fontos, mert a poros padlózat éppúgy kiváló élő és szaporodó helyet biztosít, mint a ritkán porszívozott szőnyegpadló. Háziállatok emberrel egy fedél alatt tartása esetén, még a bolhák elszaporodása elött rendeljen rendszeresen bolhairtást, elszaporodást követően mindenképpen, mert ilyenkor már nem elég a házilag beszerezhető, szerek és házilag alkalmazható módszerek. A megnyugtató, végleges, vagy legalábbis tartós mentesség eléréséhez, jól felkészült, speciális védőöltözetben, korszerű technikai eszközökkel felszerelt, nagy hatóanyagokat használó kártavő irtó szakmunkásra van szükség! Ezeket a professzionális feltételeket, biztosítani tudjuk! A teljes, illetve tartós mentesítéshez alkalmazható, alkalmazandó technikát, technikai módszereket, eszközöket, irtószereket, a megrendelőtől kapott, és a helyszinen tapasztalt információk összevetése után döntjük el, ami mindíg más és más, az esetenként eltérő!

Irtása:

A bolhák elleni védekezés célja a teljes, maradéktalan elpusztításuk mellett a bolhamentesség elérése, fenntartása, ami a lárvák és a kifejlett rovarok, az imágók egy időben történő elölésével biztosítható. A lárvák elölése a padozat forró vizes felsúrolásával, azt követően folyamatos felseprésével, tisztántartásával, valamint kártevőirtó szakemberek által kivitelezett permetezéssel érhető el. Az imágók irtását szintén szakemberek által végzett porozások, füstpatronos kezelések és permetezések tudják csak biztosítani.

  • Hosszú hatástartós teljes felületkezelő permetezés juvenoidokkal (IGR) irtás
  • Légtértelítés
  • Porozás

KÁRTEVŐK / RÁGCSÁLÓK / RAGADOZÓK

Cégünk hathatós segítséget nyújt az alábbi kártevők és rágcsálók szakszerű irtásában.

csótány

Poloska

Az ágyipoloska rendkívül rejtett, kizárólag az éjszakai órákban aktív vérszívó! Életmódjából adódóan megfigyelése lehetetlen, irtása nehéz feladat még a jól felkészült szakemberek számára is!

RÉSZLETEK
hangya

Hangya

A hangyák rejtett életmódban, nagy tömegekben, bolyokban, kitünő szervezettséggel élnek, leginkább föld alatt, fák odvaiban, és növények gyökérzetében, gyökérzete körül lévő rejtett fészkekben.

RÉSZLETEK
darázs

Darázs

A darazsak, az ember életterébe történő befészkelésével, nagyon sok problémát, és kárt okoznak. Kártételük mellett, egyben különösen nagy veszélyforrást is jelentenek!

RÉSZLETEK
csótány

Csótány

A csótány, megfelelő élet és szaporodási feltételek mellett bárhol megtalálható! Magyarországon a legismertebb fajok, a német, a konyhai és az amerikai csótány.

RÉSZLETEK
bolha

Bolha

A bolha szívós, nagyon szapora, a világon mindenhol megtalálható vérszívó! Magyarországon is sok, mintegy ötven faja ismert.

RÉSZLETEK
egér

Egér

Az egér irtása úgy a lakósság, mint cégek, közületek, vendéglők, éttermek.. stb tekintetében, minden esetben beltérben történik.

RÉSZLETEK
patkány

Patkány

A patkány irtása rendkívül bonyolult összetett veszélyes folyamat, amit mindenképpen több évi elméleti és gyakorlati tanulás után, csak képzett és végzett szakember végezhet.

RÉSZLETEK
pele

Pele

A pele elleni védekezéshez, az élve befogást elevenfogó csapdával ajánljuk kedves megrendelőink részére!

RÉSZLETEK
nyest

Nyest

A nyest védettségét tekintve vadászható. Vadászidénye szeptember elejétől február végéig tart.

RÉSZLETEK

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb megoldhassuk a problémáját.