PATKÁNY

patkanyA patkány irtása rendkívül bonyolult összetett veszélyes folyamat, amit mindenképpen több évi elméleti és gyakorlati tanulás után, csak képzett és végzett szakember végezhet. Ezért, ennek megfelelően, az irtási módszereket csak felületesen ismertetjük! A patkány irtása kül-, és bel térben egyaránt történik! Mivel hazánkban honos és előfordulásuk a leggyakoribb, ezért az irtásukra történő megrendelés is az egyik leggyakoribb igény. A patkány elpusztítására leginkább vegyi módszereket, rágcsálóirtószereket alkalmazunk gyomorméregként mérgezett csalétkek kihelyezésével, valamint kiegészítésként porozást és lyukgázosítást. A mérgezett csalétek kihelyezéséhez itatóhelyeket,(a patkány folyadékigénye miatt ez fontos és hatásos) etetőhelyeket, etetőállomásokat létesítünk, ahová különféle, erre a célra szolgáló zárt etető szerelvényeket (felszíni és csatorna etetőláda, etetőcső, etetőprizma… stb.) telepítünk oda és úgy, hogy ahhoz illetéktelenek, gyermek, haszonállat, vadak… stb, ne férhessenek hozzá.Úgy az itató, mint az etetőállomások létesítésénél fontos, hogy egyéb étel és folyadék ne álljon a rágcsálók rendelkezésére. A szerelvények kialakításuknál, kulccsal történő zárhatóságuknál fogva egyrészt megóvják, megvédik a méreganyagot biztosítva annak folyamatos jó minőségét, hosszútávú használhatóságát. Ezeken kívül búvóhelyül szolgálva, biztosítják a rágcsálók életéhez, táplálkozási szokásukhoz feltétlenűl szükséges rejtőzködést is. Az általunk használt, jól bevált irtószerek hatásfoka, többszöröse a boltokban kapható szerek hatásfokáhozához viszonyítva, és illat, valamint ízanyagai miatt ezeket akkor is fogyasztják a rágcsálók ha bőségesen el vannak látva táplálékkal. Ezekből a különböző állagú irtószerekből a hatásfokukból adódva, sokkal kevesebbre van szükség, így az irtási idő is rövidül. A kiegészítő porozást a patkány útvonalán,(ha ezt biztonságosan, mást nem veszélyeztetve lehet végezni) az etetőszerelvények belső falán, a patkánylyuknál végezzük, míg a gázosítást szabad területen akkor, ha meggyőződtünk arról, hogy a lyuk kijárata, kijáratai, nem vezetnek zárt térbe. Zárt térben, pl.: járművekben, malmokban, raktárakban, uszályokban… stb, csak az előírások szigorú betartása mellett, az FVM engedélyokiratokban leírt paraméterek mentén lehetséges.

Megrendelés esetén az egyszeri munkadíjon kívül, ami a kiszállási díjat is tartalmazza, a csalétekkel feltöltött szerelvényenkénti darabár kerül felszámításra!

Irtása:

Fizikai, mechanikus, valamint biológiai irtási módszereket alkalmazunk külön-külön, illetve kombináltan, a fertőzöttség mértékétől függően, gócok felszámolása, vagy megelőzési igény esetén és szükség szerint.

  • Élvebefogás ketreccsapdával
  • Méregdobozok, méregládák kihelyezése
  • Folytó és egyéb mechanikus csapdák kihelyezése

KÁRTEVŐK / RÁGCSÁLÓK / RAGADOZÓK

Cégünk hathatós segítséget nyújt az alábbi kártevők és rágcsálók szakszerű irtásában.

csótány

Poloska

Az ágyipoloska rendkívül rejtett, kizárólag az éjszakai órákban aktív vérszívó! Életmódjából adódóan megfigyelése lehetetlen, irtása nehéz feladat még a jól felkészült szakemberek számára is!

hangya

Hangya

A hangyák rejtett életmódban, nagy tömegekben, bolyokban, kitünő szervezettséggel élnek, leginkább föld alatt, fák odvaiban, és növények gyökérzetében, gyökérzete körül lévő rejtett fészkekben.

darázs

Darázs

A darazsak, az ember életterébe történő befészkelésével, nagyon sok problémát, és kárt okoznak. Kártételük mellett, egyben különösen nagy veszélyforrást is jelentenek!

csótány

Csótány

A csótány, megfelelő élet és szaporodási feltételek mellett bárhol megtalálható! Magyarországon a legismertebb fajok, a német, a konyhai és az amerikai csótány.

bolha

Bolha

A bolha szívós, nagyon szapora, a világon mindenhol megtalálható vérszívó! Magyarországon is sok, mintegy ötven faja ismert.

egér

Egér

Az egér irtása úgy a lakósság, mint cégek, közületek, vendéglők, éttermek.. stb tekintetében, minden esetben beltérben történik.

patkány

Patkány

A patkány irtása rendkívül bonyolult összetett veszélyes folyamat, amit mindenképpen több évi elméleti és gyakorlati tanulás után, csak képzett és végzett szakember végezhet.

pele

Pele

A pele elleni védekezéshez, az élve befogást elevenfogó csapdával ajánljuk kedves megrendelőink részére!

nyest

Nyest

A nyest védettségét tekintve vadászható. Vadászidénye szeptember elejétől február végéig tart.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb megoldhassuk a problémáját.