CSÓTÁNY

csotanyA csótány, megfelelő élet és szaporodási feltételek mellett bárhol megtalálható! Magyarországon a legismertebb fajok, a német, a konyhai és az amerikai csótány. Ha a csótány megjelenésének első észlelésénél azonnal nem kerül megrendelésre szakszerű csótányirtás, rendkívül rövid idő alatt elszaporodik, és egyszerűen, szó szerint elözönlik lakásunkat, házunkat, munkahelyünket. Elsősorban a vizesblokkokban várható az előfordulásuk, és ennek megfelelően az irtást is ide kell koncentrálni a tömeges elszaporodás megakadályozására, de ha az már bekövetkezett, úgy a teljes lakótérben kell elvégezni a mielöbbi szakszerű csótányirtást. Úgy a lakosság, mint a közületek részéről a csótányirtás az egyik legrégibb, és leggyakoribb irtási igény. Ennek megfelelően mára már, erre a kártevő fajra lett a legtöbb módszer, eszköz és irtószer kikísérletezve. Az általunk végzett szakszerű csótányirtás hatékonysága garantáltan gyors és azonnali, a mentesség, javaslataink betartása mellett hosszútávú, nagyon sok esetben végleges! A leginkább bevált irtási módszer az úgynevezett kombinált csótányirtás, amikor gélezőpisztoly segítségével a gyomorméreg kihejezése a permetezéssel egyidőben történik, de ugyan úgy mint más kártevő fajoknál a módszer, a technológia, az eszközök és irtószerek,a megrendelőtől és a helyszínen tapasztalt információk összevetése után kerül kiválasztásra.

Irtása:

A csótányirtást, az irtási módszert és az irtószerek kiválasztását a fertőzöttség mértéke szabja meg azt az alapján lehet meghatározni és kivitelezni. Ebből adódóan rendkívül fontos tényező az, hogy milyen, mekkora fertőzöttség illetve megelőző jellegű irtásra érkezik e a megrendelés.

  • Hosszú hatástartós teljes felületkezelő permetezés
  • Rések, repedések, dilatációs hézagok kezelése
  • Gélezés, gyomorméreg kihelyezése
  • Porozás
  • Légtértelítés
  • Rovarcsapdák kihelyezése

KÁRTEVŐK / RÁGCSÁLÓK / RAGADOZÓK

Cégünk hathatós segítséget nyújt az alábbi kártevők és rágcsálók szakszerű irtásában.

csótány

Poloska

Az ágyipoloska rendkívül rejtett, kizárólag az éjszakai órákban aktív vérszívó! Életmódjából adódóan megfigyelése lehetetlen, irtása nehéz feladat még a jól felkészült szakemberek számára is!

hangya

Hangya

A hangyák rejtett életmódban, nagy tömegekben, bolyokban, kitünő szervezettséggel élnek, leginkább föld alatt, fák odvaiban, és növények gyökérzetében, gyökérzete körül lévő rejtett fészkekben.

darázs

Darázs

A darazsak, az ember életterébe történő befészkelésével, nagyon sok problémát, és kárt okoznak. Kártételük mellett, egyben különösen nagy veszélyforrást is jelentenek!

csótány

Csótány

A csótány, megfelelő élet és szaporodási feltételek mellett bárhol megtalálható! Magyarországon a legismertebb fajok, a német, a konyhai és az amerikai csótány.

bolha

Bolha

A bolha szívós, nagyon szapora, a világon mindenhol megtalálható vérszívó! Magyarországon is sok, mintegy ötven faja ismert.

egér

Egér

Az egér irtása úgy a lakósság, mint cégek, közületek, vendéglők, éttermek.. stb tekintetében, minden esetben beltérben történik.

patkány

Patkány

A patkány irtása rendkívül bonyolult összetett veszélyes folyamat, amit mindenképpen több évi elméleti és gyakorlati tanulás után, csak képzett és végzett szakember végezhet.

pele

Pele

A pele elleni védekezéshez, az élve befogást elevenfogó csapdával ajánljuk kedves megrendelőink részére!

nyest

Nyest

A nyest védettségét tekintve vadászható. Vadászidénye szeptember elejétől február végéig tart.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb megoldhassuk a problémáját.