EGÉR

egerAz egér irtása úgy a lakósság, mint cégek, közületek, vendéglők, éttermek.. stb tekintetében, minden esetben beltérben történik, legyen az üzlet, raktár, lakás, családiház és anak mellék illetve kiszolgálóhelységei, vagy nyaraló. Az egerek irtására, elpusztítására úgy fizikai, mechanikai módszereket (egércsapda), mint vegyi módszereket (mérgezett csalétek) is alkalmazunk. A mechanikai módszerek, csapdázások munkaigényük miatt (naponta többszöri ellenőrzése, feltöltése, felhúzása) nem célszerűek annak ellenére, hogy ölőhatása biztos, látványos. Több fajtája is ismert: létezik rugós, bebújós, fojtócsapda… stb. A ragasztós csapdákat annak ellenére, hogy nagyon hatékony, az állatvédelmi törvény tiltása miatt nem használjuk. Az elszaporodás megakadályozására legjobb a megelőző rágcsáló irtás, ami a mérgezett csalétek folyamatos kihelyezését és annak felügyeletét jelenti. Ez a módszer sokkal könnyebb és jóval olcsóbb, mint a kialakult gócok intenzív felszámolása.

Megrendelés esetén az egyszeri munkadíjon kívül, ami a kiszállási díjat is tartalmazza, a csalétekkel feltöltött szerelvényenkénti darabár kerül felszámításra!

Irtása:

Fizikai, mechanikus, valamint biológiai irtási módszereket alkalmazunk külön-külön, illetve kombináltan, a fertőzöttség mértékétől függően, gócok felszámolása, vagy megelőzési igény esetén és szükség szerint.

  • Élvebefogás ketreccsapdával
  • Méregdobozok, méregládák kihelyezése
  • Folytó és egyéb mechanikus csapdák kihelyezése

KÁRTEVŐK / RÁGCSÁLÓK / RAGADOZÓK

Cégünk hathatós segítséget nyújt az alábbi kártevők és rágcsálók szakszerű irtásában.

csótány

Poloska

Az ágyipoloska rendkívül rejtett, kizárólag az éjszakai órákban aktív vérszívó! Életmódjából adódóan megfigyelése lehetetlen, irtása nehéz feladat még a jól felkészült szakemberek számára is!

hangya

Hangya

A hangyák rejtett életmódban, nagy tömegekben, bolyokban, kitünő szervezettséggel élnek, leginkább föld alatt, fák odvaiban, és növények gyökérzetében, gyökérzete körül lévő rejtett fészkekben.

darázs

Darázs

A darazsak, az ember életterébe történő befészkelésével, nagyon sok problémát, és kárt okoznak. Kártételük mellett, egyben különösen nagy veszélyforrást is jelentenek!

csótány

Csótány

A csótány, megfelelő élet és szaporodási feltételek mellett bárhol megtalálható! Magyarországon a legismertebb fajok, a német, a konyhai és az amerikai csótány.

bolha

Bolha

A bolha szívós, nagyon szapora, a világon mindenhol megtalálható vérszívó! Magyarországon is sok, mintegy ötven faja ismert.

egér

Egér

Az egér irtása úgy a lakósság, mint cégek, közületek, vendéglők, éttermek.. stb tekintetében, minden esetben beltérben történik.

patkány

Patkány

A patkány irtása rendkívül bonyolult összetett veszélyes folyamat, amit mindenképpen több évi elméleti és gyakorlati tanulás után, csak képzett és végzett szakember végezhet.

pele

Pele

A pele elleni védekezéshez, az élve befogást elevenfogó csapdával ajánljuk kedves megrendelőink részére!

nyest

Nyest

A nyest védettségét tekintve vadászható. Vadászidénye szeptember elejétől február végéig tart.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb megoldhassuk a problémáját.