PELE

peleA pele elleni védekezéshez, az élve befogást elevenfogó csapdával ajánljuk kedves megrendelőink részére! Megrendelés esetén, társaságunk értékesíti a csapdát a megrendelő részére, szakemberünk azt kiszállítja, gondoskodik a csapda megfelelő, a rágcsáló számára vonzó és ízletes csalétek feltöltéséről, majd azt megfelelő helyre kihelyezi, letelepíti! Különböző méretű mechanikus csapdákat tudunk biztosítani, ami lehetővé teszi más és más méretű egyéb emlősök élve befogását is. A megrendelőt a csapda árán kívül, csupán egyszeri munkadíj terheli, ami magában foglalja a kiszállás költségét is! Ne feledje! A rágcsálók betegségeket, sok esetben súlyos betegségeket terjesztenek, és ez mellett még számos más, nagymértékű, anyagi károkat is okoznak! A pele elleni védekezésnél felhívjuk a figyelmet arra, hogy a pelék ritkán hagyják el a számukra biztonságot jelentő sűrű, tüskés bokrokat, de ha mégis akkor azt a fák sűrűn benőtt ágain, mindig takarásban teszik, a mókusok gyorsaságával és ügyességével. Ezért ajánljuk a fák ágainak visszanyesését, melyen keresztül a tetőkre, majd onnan a padlásterekbe juthatnak. Ha már bejutottak a padlásra, akkor az esti távozásuk után, gondoskodjunk a különböző rések, lyukak betömésével meggátolni, vagy megnehezíteni a visszajutásukat. Ha ez sem sikerül, akkor jöhet az eleven befogás úgynevezett élve fogó dobozcsapdával. Ezt a lehető legkíméletesebb módon hajtjuk végre, melyet követően a befogott egyedet, egyedeket, távol a befogás helyétől visszaengedjük a természetbe. Eleven befogásnál nagyon figyeljünk, mert a pelék harapnak! Figyelem! Hangsúlyozzuk, hogy a pele teljes hazai és nemzetközi védelemben részesül (lásd a biológiáját)! Velük szemben már a csapdázás sem megengedett, csak is tudományos kutatási célból. Mindezt figyelembevéve, amikor a pelék a jelenlétükkel egészségügyi és egyéb más károkat okoznak, akkor mindenképpen tenni kell valamit. Ezért javasoljuk a fent leírtakat, mivel ez a módszer a leghumánusabb, ugyanakkor természetbarát is.

Irtása:

Fizikai, mechanikus, valamint biológiai irtási módszereket alkalmazunk külön-külön, illetve kombináltan, a fertőzöttség mértékétől függően, gócok felszámolása, vagy megelőzési igény esetén és szükség szerint.

  • Élvebefogás ketreccsapdával
  • Méregdobozok, méregládák kihelyezése
  • Folytó és egyéb mechanikus csapdák kihelyezése

KÁRTEVŐK / RÁGCSÁLÓK / RAGADOZÓK

Cégünk hathatós segítséget nyújt az alábbi kártevők és rágcsálók szakszerű irtásában.

csótány

Poloska

Az ágyipoloska rendkívül rejtett, kizárólag az éjszakai órákban aktív vérszívó! Életmódjából adódóan megfigyelése lehetetlen, irtása nehéz feladat még a jól felkészült szakemberek számára is!

RÉSZLETEK
hangya

Hangya

A hangyák rejtett életmódban, nagy tömegekben, bolyokban, kitünő szervezettséggel élnek, leginkább föld alatt, fák odvaiban, és növények gyökérzetében, gyökérzete körül lévő rejtett fészkekben.

RÉSZLETEK
darázs

Darázs

A darazsak, az ember életterébe történő befészkelésével, nagyon sok problémát, és kárt okoznak. Kártételük mellett, egyben különösen nagy veszélyforrást is jelentenek!

RÉSZLETEK
csótány

Csótány

A csótány, megfelelő élet és szaporodási feltételek mellett bárhol megtalálható! Magyarországon a legismertebb fajok, a német, a konyhai és az amerikai csótány.

RÉSZLETEK
bolha

Bolha

A bolha szívós, nagyon szapora, a világon mindenhol megtalálható vérszívó! Magyarországon is sok, mintegy ötven faja ismert.

RÉSZLETEK
egér

Egér

Az egér irtása úgy a lakósság, mint cégek, közületek, vendéglők, éttermek.. stb tekintetében, minden esetben beltérben történik.

RÉSZLETEK
patkány

Patkány

A patkány irtása rendkívül bonyolult összetett veszélyes folyamat, amit mindenképpen több évi elméleti és gyakorlati tanulás után, csak képzett és végzett szakember végezhet.

RÉSZLETEK
pele

Pele

A pele elleni védekezéshez, az élve befogást elevenfogó csapdával ajánljuk kedves megrendelőink részére!

RÉSZLETEK
nyest

Nyest

A nyest védettségét tekintve vadászható. Vadászidénye szeptember elejétől február végéig tart.

RÉSZLETEK

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb megoldhassuk a problémáját.